Mumego

MUMEGO is het Live Online talentenplatform van Global Dance Centre (GDC). Hier volg je in blokken van enkele weken zang, dans en acteercursussen. Members van MUMEGO en Global Dance Centre kunnen auditie doen voor GDC x MUMEGO PERFORM, waarmee ze de kans krijgen om op te treden en te schitteren in o.a. videoclips. Volg de cursussen ook bij jouw GDC vestiging.

GDC X MUMEGO PERFORM
In GDC werk je in 8 weken naar een professionele mediaproductie of uitvoering toe, onder leiding van Master Trainers in de volgende disciplines: dansen en/of zingen. Voor deelname aan MUMEGO perform dien je vooraf auditie te doen.

Heb je vragen? Mail naar info@globaldancecentre.nl

AUDITIES!
Eind september 2022 zijn er weer nieuwe audities. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Tip!
Het Jongeren Cultuur Fonds Amsterdam (JCFA), Stadspas, Jeugd Sport en Cultuur Fonds vergoeden jouw GDC x MUMEGO abonnement. Doe een aanvraag via jouw intermediair.

 

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week