SUMMER 2021 AT GLOBAL DANCE CENTRE

Dansen, socializen en plezier hebben? Het kan deze zomer allemaal bij “SUMMER 2021 AT GLOBAL DANCE CENTRE”.

Jouw danszomer begint bij Global Dance Centre (GDC). Daarom pakken we deze zomer extra uit en organiseren wij de leukste lessen en workshops voor jong en oud!  
Als dansliefhebber mag je “SUMMER 2021 AT GLOBAL DANCE CENTRE” niet missen!

Tijdens SUMMER 2021 AT GLOBAL DANCE CENTRE´ Kan je in de maanden juni, juli en augustus deelnemen aan een te gekke lessen van topchoreografen in verschillende dansstijlen en niveaus.

Klik hier voor het rooster (wijzigingen onder voorbehoud).

Voorwaarden
-Deelnemen aan de lessen van het SUMMER 2021 is voor leden van Global Dance Centre met een lopend en geldig abonnement, indien een lid openstaande betalingen heeft, is deelnemen helaas NIET mogelijk!.
-Deelnemen aan de gastlessen van het SUMMER 2021 is ook mogelijk voor leden die geen lid zijn van Global Dance Centre, deelnemen kan doormiddel van het kopen een losse les, tien rittenkaart of abonnement. Bekijk hier rates!
-Vooraf aanmelden voor de gastlessen is verplicht en alleen mogelijk op de dag zelf.
Indien je je hebt aangemeld en je komt niet opdagen, zullen we je reserveringen in de toekomst niet meer in behandeling nemen.

 

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week