SUMMER 2020 AT GLOBAL DANCE CENTRE

Beste leden, ouders/verzorgers,

Na 2,5 maand de deuren noodgedwongen te hebben moeten sluiten door het Coronavirus, zijn we nu in een nieuwe fase belandt. Een fase waarin we creatief doorgaan!

We koesteren de loyaliteit die onze leden tonen, voor veel huishoudens is dit namelijk een moeilijke tijd. Desondanks zien we hoe onze achterban ons in deze tijd blijft steunen. Onze leden hebben de afgelopen maanden volop online lessen kunnen volgen, maar dit is natuurlijk niet hetzelfde als samen dansen.

Vanuit Global Dance Centre hebben we ons achter de schermen ingespannen om aandacht te vragen voor het eerder openen van dansscholen. Dit bij gemeenten, het RIVM en diverse landelijke media. Nu het nieuws ons heeft bereikt dat we mogelijk 1 juli verantwoord de deuren weer mogen openen, zijn we ontzettend blij.

Omdat buiten activiteiten al mogen plaatsvinden, hebben we gekeken hoe hier het beste mee om te gaan, zodat iedereen en alle dansstijlen binnen Global Dance Centre aan bod komen. Hierin zijn we afhankelijk van de medewerking en regelgeving van verschillende gemeenten en verhuurders. De prominente ligging van onze vestigingen, maken het iets lastiger om op willekeurige plekken te dansen in de buitenlucht. Gelukkig zijn we erin geslaagd om dichtbij de dansscholen buiten activiteiten te kunnen ontplooien.

BUITEN LESSEN & WORKSHOPS TOT VOORALSNOG EIND JUNI 2020
Omdat de weersomstandigheden hierin een cruciale rol spelen, zullen we ons verantwoord houden aan het buitenrooster. We nemen bij slecht weer geen enkel risico die er toe kan leiden dat leden ziek worden.

Dit houdt in dat we kunnen besluiten om buitenlessen per vestiging niet te laten doorgaan. Dit maken we minimaal een dag van te voren bekend via onze website en APP.

LIVESTREAM WORKSHOPS & ONLINE LESSEN
Als aanvulling op de buitenlessen en workshops, zullen we wekelijks toffe livestream workshops organiseren. 

Hiervoor kun je terecht op ons online platform: globaldancecentre.nl/online. (Uitsluitend voor onze leden).

HOE ZIET HET ROOSTER ER NU UIT?
Aanstaande dinsdag 2 juni beginnen we met de eerste buiten lessen. Zondag 31 mei vind je op onze website en in de Global Dance Centre APP de locaties en aangepaste lesrooster.

Global Dance Centre zal in de maand juni (vanaf dinsdag 2 juni) elke maandag t/m woensdag geopend zijn. 
Er vanuit gaande dat wij op 1 juli de locaties weer mogen openen, zal Global Dance Centre de hele zomer geopend zijn van maandag t/m donderdag, dus SUMMER 2020 AT GLOBAL DANCE CENTRE kan beginnen!

BELANGRIJK!
We willen onze leden dringend verzoeken om de Global Dance Centre APP te downloaden in Google Play of in de Applestore. Indien we weer binnen les mogen geven, is het verplicht om je vooraf voor een les aan te melden via de APP.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.concapps.globaldancecentre&hl=nl
Apple store: https://apps.apple.com/nl/app/global-dance-centre/id912359268

Meer informatie over de maatregelen die we nemen en ons protocol die we reeds bij de gemeenten hebben ingediend, vind je binnenkort op www.globaldancecentre.nl

We kunnen niet wachten om onze leden en docenten weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Team Global Dance Centre

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week