GDC Kerstgroet 2019

De boodschappenkar wordt ingeladen met lekkers, zelfverzekerd gaan de ovenwanten aan, afgekleed met een foeilelijk schort. Daar staan we dan als Jamie Oliver te koken voor onze dierbaren. Gastvrij staat de voordeur open, je weet maar nooit of een groep vrienden met de woorden ‘SURPRISE’ besluiten aan te schuiven.

 

Kerst doet me denken aan Global Dance Centre (GDC), bij ons staat de deur namelijk altijd open, iedereen is welkom. Op het menu staat: vriendschap, plezier en liefde voor elkaar. Met die ingrediënten voeden we onze geluk op de dansvloer en in de zangles.
 

De Global Family wordt hechter, maar net als in elke family zijn er ups-and-downs.
Soms kom ik sip thuis, dit door de realisatie dat mijn dans kids, die vaak op jonge leeftijd voor GDC kiezen, ouder worden. Ze vertellen me over hun studie en stages die veel van hun vergt, waardoor ze minder tijd hebben voor GDC.

 

Als een quote uit de Lion King besef ik me dat dit de “CIRCLE OF LIFE” is.

 

Maar dan word ik geroepen door een groep vierjarige dansers, die popcorn op de grond hebben laten vallen. Op mijn gezicht tovert een glimlach. Mijn taak als tv-choreograaf, mentor en veredelde schoonmaker zit er gelukkig nog lang niet op.

 

Samen met mijn fantastische docententeam en het bestuur van GDC, kijken we uit naar een 2020 waarin we ouders en kinderen op muzikale wijze samenbrengen, met NetkidsGlobalDanceCentre meer podium geven, nieuwe studenten voor de opleiding verwelkomen en zoals je gewend van ons bent een tweede huis zijn voor jou.

 

Van mijn Global Family naar uw familie.

 

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 

Nicholas ‘Shaker’ Singer

 

Oprichter Global Dance Centre
 

 

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week