GDC R'dam - Nieuwjaar show "DREAMS"

Click here for English
 

Op zaterdag 27 januari vindt de Nieuwjaars show van Global Dance Centre Rotterdam “DREAMS” plaats. Het belooft een adembenemende show te worden waarin dans, muziek en dromen samenkomen. De show vindt plaats in Theater Zuidplein. Deelname is mogelijk voor iedereen!.

 

“DREAMS”

In deze show gaan dromen in vervulling. Een show over wilskracht en je dromen blijven volgen. Niks is onmogelijk als je er maar in gelooft en er hard voor durft te werken. DREAMS neemt je mee in een wereld van pracht en praal, spanning en hoop.

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage voor deelname aan deze show bedraagt €15, - + optioneel €5, - indien deelnemers mee willen doen met de stukken van de gastchoreografen. De eigen bijdrage wordt gebruikt voor o.a. de productiekosten en de huur van het theater. Deelname is mogelijk voor alle leden en alle niveaus, door inschrijving via het aanmeldformulier aan de balie. De uiterste inschrijfdatum en betaaldatum zijn maandag 23 oktober 2023. Let op! Deelname is alleen mogelijk met een actief abonnement of geldige tienrittenkaart.

 

Show voorbereiding
De repetities beginnen in oktober 2023.
Om de voorbereidingen in goede banen te leiden, stellen we een coördinator aan die alle zaken rondom de show aanstuurt. Naast onze vaste frontdeskmedewerkers als aanspreekpunten, kan je per mail bij de coördinator terecht voor vragen die je hebt over de nieuwjaar show via events@globaldancecentre.nl.

 

 

!!!Belangrijke data!!!

Generale repetitie

Let op, de generale repetitie vindt plaats bij vestiging Rotterdam en is verplicht voor alle deelnemers.
- Vestiging GDC Rotterdam: vrijdag 19 januari 2024 van 18:30 u t/m 20:00u

 

Doorloop

Op de show dag zelf (zaterdag 27 januari 2024) vindt de doorloop om 09.00u plaats in het theater: Theater Zuidplein.

 

Showtijden
Zaterdag 27 januari 2023 – Theater Zuidplein

Show 1 aanvang 13:00u 
Show 2 aanvang 17:00u

 

Kaartverkoop

Meer informatie over de start van de kaartverkoop wordt binnenkort bekend gemaakt.

Kosten show 1 €20, - per kaart, per show, exclusief consumptie en garderobe. Bij aankoop van een ticket voor de eerste show (13:00u) krijg je 1 extra ticket gratis.
Kosten show 2 €20, - per kaart, per show, exclusief consumptie en garderobe.


We kijken ernaar uit om met alle deelnemers wederom een mooie show neer te zetten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Global Dance Centre

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week