Eindshow Almere + Amsterdam (4 t/m 11 jaar) Tik Tok Hip Hop

Op zondag 26 juni 2022 vindt de eindshow van Global Dance Centre Almere en Amsterdam plaats “TIKTOK HIPHOP” (voor de leeftijden 4 t/m 11 jaar). Het belooft een bruisende show te worden waarin dans en optredens van Club MUMEGO samen komen. De eindshow vindt plaats in Theater De Omval te Diemen.

TIKTOK HIPHOP
In 1970 ontstond Hip-Hop als een culturele en artistieke subcultuur in de blockparties in “The Bronx, New York City". Op de straten lieten breakdancers hun moves zien op vette beats en raps.

Nu, 2022, een nieuwe decennia en een compleet andere tijd. Op straat zien we nog steeds mensen dansen, maar nu voor hun smartphones. Ze bedenken nieuwe danstrends en delen het met één druk op de knop met de hele wereld, waarna miljoenen likes volgen en je door het leven kan gaan als VIRAL-sensatie!

De artistieke cultuur kan zich via dit nieuwe medium uiten en anderen inspireren. Hoe is dit allemaal gebeurd? In onze eindshow nemen we je mee terug in de tijd van HIP-HOP (1970) naar TIK-TOK (2022)!

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage voor deelname aan deze show bedraagt €20,- + optioneel €10,- indien deelnemers avond eten wensen op de show dag zelf. De eigen bijdrage wordt gebruikt voor o.a. de productiekosten en de huur van het theater. Deelname is mogelijk voor leden (vanaf 4 jaar in Amsterdam en vanaf 7 jaar in Almere) en alle niveaus, door inschrijving via het bijgevoegde aanmeldformulier. De uiterste inschrijfdatum en uiterste betaaldatum zijn zaterdag 14 mei 2022. Deelname is alleen mogelijk voor leden met een geldig abonnement.

Show voorbereiding
De repetities beginnen in mei 2022.
Om de voorbereidingen in goede banen te leiden, stellen we een coördinator aan die alle zaken rondom de show aanstuurt. Naast onze vaste frontdeskmedewerkers als aanspreekpunten, kan je per mail bij de coördinator terecht voor vragen die je hebt over de eindshow via events@globaldancecentre.nl.

!!!Belangrijke data!!!

Generale repetitie

Let op, de generale repetitie vindt plaats bij GDC Amsterdam!
- Vestiging GDC Amsterdam: Zondag 19 juni om 10:00u t/m 13:00u (bij GDC Amsterdam)

Doorloop

Op de show dag zelf vindt de doorloop om 09.00u plaats in Theater De Omval.

Showtijden
Zondag 26 juni 2022 GDC Amsterdam

Show 1 aanvang 13:00u
Show 2 aanvang 17:00u

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op maandag 16 mei 2022.

Kosten show 1 €20,- per kaart, per show, exclusief consumptie en garderobe.
Kosten show 2 €20,- per kaart, per show, exclusief consumptie en garderobe.

Kaarten kunnen vanaf maandag 2 mei gekocht worden via www.globaldancecentre.nl/webshop of aan de balie.

We kijken ernaar uit om met alle deelnemers wederom een mooie show neer te zetten.

Met vriendelijke groet,

Het team van Global Dance Centre

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week