Corona update

Beste leden, ouders en verzorgers,

Allereerst hopen we dat jullie allen gezond zijn. N.a.v. de persconferentie op vrijdag 26 november sturen wij jullie deze mail.

In de afgelopen 1,5 jaar zijn jullie ondanks de constante veranderingen als trouwe leden achter Global Dance Centre (GDC) blijven staan. Onze nieuwe leden hebben met alle onzekerheden toch voor GDC gekozen en daar zijn we jullie allemaal ontzettend dankbaar voor.

Met de aangekondigde (tijdelijke) lockdown kunnen we jullie alleen maar vragen om ons te blijven steunen en lid te blijven. Binnen de maatregelen hebben we een aangepast rooster gemaakt, welke zondag 28 november online staat en per maandag 29 november ingaat. Om jullie alvast een idee van het rooster te geven, hebben we ervoor gekozen om de lessen doordeweeks voor kinderen en jongeren te vervroegen. Lessen voor volwassenen, kinderen en jongeren zullen veelal op zaterdag en zondagmiddag plaatsvinden.

Op deze manier hopen we jullie te kunnen blijven ontvangen en zoals jullie gewend van ons zijn, het plezier van dans met jullie te kunnen delen. Dit in een tijd waar positief en lichamelijk actief bezig zijn, belangrijker zijn dan ooit.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kijken ernaar uit om met jullie te blijven dansen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Global Dance Centre

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week