Belangrijk!) Dance Online - Ledenbrief!

Beste leden, ouders/verzorgers,
 
Langs deze weg schrijf ik u vol ongeloof en gemis.
 
Global Dance Centre (GDC) heeft door het Coronavirus de deuren noodgedwongen moeten sluiten. Voor ons een onwerkelijke maatregel, een niet te bevatten realiteit dat we met pijn in ons hart moeten doorstaan.

Los van onze activiteit, waar bijna elke Nederlandse (urban) dansliefhebber een onderdeel van is of is geweest, voelen we heel erg mee met huishoudens die getroffen zijn door deze plotselinge situatie. 
Dansen en zingen bij GDC was voor jullie een wekelijkse, soms dagelijkse, escape dat vreugde bracht. Een moment waar dansvrienden weer herenigd werden en ouders hun kinderen vol trots konden bewonderen.

Maar ook ons docententeam die met passie lesgeeft bij GDC, gaan door een onzekere tijd nu al het freelance werk stil is komen te liggen.

Echter vraagt deze tijd ons om sterker dan ooit te zijn en om meer geduld en waardering voor elkaar te hebben. Laten we nu daadkracht tonen en vertrouwen op onze intuïtie om zo geen grip te verliezen op het dagelijkse leven. Alleen samen kunnen we dit virus verslaan.

Als leading (urban) dansschool van Nederland, hebben we altijd aan het front gestaan van innovatie. Bij tegenslagen vonden we een manier om er sterker uit te komen en deze keer zal het ook niet anders zijn. Dit doen we voor onze leden, jullie die met trots zeggen: “IK DANS BIJ GLOBAL DANCE CENTRE!”.

De afgelopen week hebben we met ons webteam gewerkt aan een nieuwe invulling van onze lessen. Dit geeft jullie de mogelijkheid om met je persoonlijke account vanuit huis, professionele lessen te volgen van het GDC team. We realiseren ons goed dat het sociale karakter van samen dansen en plezier hebben hierin ontbreekt, maar geloven erin dat onze liefde voor dans, muziek en mensen de verbindende kracht online zal zijn.
 
We nodigen jullie dan ook uit om de volgende week de dansschoenen aan te trekken op globaldancecentre.nl/online, de muziek keihard aan te zetten en je buren gek te maken!

WE MISS U!

Met liefdevolle groet,
 
Nicholas ‘Shaker’ Singer en het bestuur van Global Dance Centre
 
Klik hier voor meer informatie over de contributieregeling.
 
CONTRIBUTIEREGELING I.V.M. HET CORONAVIRUS

Global Dance Centre is voor u het hele jaar door geopend (ook in de zomervakantie).

Als we onze activiteiten weer mogen hervatten, zullen we extra gastlessen, workshops en events organiseren waar al onze leden kosteloos danwel tegen een zeer gereduceerd tarief aan mogen deelnemen.

Onderstaande compensatie geldt alleen voor leden met een automatische incasso abonnement, gedurende de sluiting.

-Alle upgrade’s zullen totdat Global Dance Centre weer geopend is niet in rekening worden gebracht.
-Op de basis abonnementen (jeugd en volwassenen) krijg je €5,- korting.
-Global Dance Centre zal de maatregelen versoepelen m.b.t. het maken van betalingsregelingen.
-Alle tienrittenkaarten worden verlengt in hun geldigheid.
 

 

 
_____________________________ Uitschrijven / Gegevens wijzigen: http://ymlp.com/u.php?id=gewuqqmg Powered door YourMailingListProvider

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week