AUDITIE Netkids GDC Talentenklas 2019

Wil jij in het nieuwe jaar dansen voor o.a. artiesten, TV shows, videoclips en bij concerten? Ben je tussen de 7 en 18 jaar EN dans je op gevorderd niveau? Kom dan naar de Netkids Global Dance Centre talentenklas auditie o.l.v. choreograaf Shaker en Dequant.

Vestiging Amsterdam: woensdag 30 januari 18:00 t/m 19:30
Vestiging Almere: donderdag 31 januari 18:00 t/m 19:30

-aan auditie deelname zijn GEEN kosten verbonden.
-alle dansers van de Netkids Global Dance Centre talentenklas zijn verplicht om opnieuw auditie te doen.

OVER DE NETKIDS GLOBAL DANCE CENTRE TALENTENKLAS

De Netkids Global Dance Centre talentenklas (DANS) is opgericht door TV choreograaf en ondernemer Shaker. De talentenklas geeft dansers tussen de 7 en 18 jaar de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen op het hoogste jeugdniveau binnen Global Dance Centre. In deze lessen wordt er gewerkt aan verschillende  vaardigheden die jongeren moeten klaarstomen voor de commerciele (urban) entertainment industrie.

In een maatschappij waar entertainment een belangrijke invulling is voor vrijetijdbesteding, wordt de vraag naar goede entertainers steeds groter. Met hulp van het internet weten jongeren op autodidacte wijze de schijnwerpers op henzelf te richten. Social influencers zijn daarom waardevol geworden voor merken en dansers die niet perse kiezen voor een erkende opleiding zien zowel nationaal als internationale kansen. Enkele voorbeelden hiervan zijn dansworkshops verzorgen in het buitenland, dansen in Nederlandse TV producties die diversiteit omarmen en met Engeland als entertaiment capitool van Europa is touren met wereldberoemde artiesten de realiteit.

Het is daarom van groot belang dat entertainers met dergelijke ambities een goede fundering hebben om te kunnen rijpen. Als onderdeel van die ontwikkelingsproces heeft choreograaf Shaker met zijn Global Dance Centre een eigen talentenplatform onder de noemen Netkids. Het platform geeft dansers, influencers, zangers en opkomende choreografen de kans om op professionele wijze door te breken met dans als basis. De kweekvijver van Netkids en Global Dance Centre met roots in de urban cultuur is dan ook van toegevoegde waarde voor de gevestigde Nederlandse media. Wij werken in opdracht voor o.a. Kidstop20, Avrotros (ZAPP), KRO en RTL.

Bezoek www.netkidsonline.nl voor behaalde resultaten met onze entertainers Lilly Kleine, Elaine Hakkaart, Ymani en dansers van Global Dance Centre.

Wat behandelen wij in de lessen?

-choreografie
-performance
-presentatie
-doorzettingsvermogen
-krachttraining
-zelfvertrouwen


 

 

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week