STEUN GDC - CORONA CROWDFUNDING

Aan iedereen die Global Dance Centre (GDC) een warm hart toedraagt,

Hierbij vragen we uw steun voor onze corona crowdfunding: 

DONEER HIER: https://gofund.me/5eea42fe 

Bekijk hier de video: https://youtu.be/RjGL-0622Y0


Een nieuw jaar staat voor de deur vol nieuwe kansen en dansdromen.

Al 16 jaar lang kijk ik voldaan terug naar alle hoogtepunten en uitdagingen die we in dat jaar met GDC hebben meegemaakt, van eindpresentaties tot TV shows en van filmpjes tot danslessen. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik bijna 2 decennia lang dansles geef en talent verder mag ontwikkelen, maar in de basis samen met mijn docententeam iedereen een kans geef om het plezier van dansen te ervaren.

De plotse wending die 2020 bracht valt zwaar, half maart gingen we in lockdown. Op volle toeren spanden wij ons in om onze leden aan het dansen te houden. Online, buiten, in de regen, onder een brug, het maakte ons niet uit, als we maar op een veilige afstand samen konden dansen.

Corona heeft een enorme impact op de samenleving en heeft veel sectoren, waaronder cultuur en sport, lamgelegd. Die diepe littekens zien we ook binnen GDC. Als non-gesubsidieerde organisatie hebben we altijd geknokt om GDC op inspirerende plaatsen te vestigen, onze leden moeten zich veilig en welkom voelen.

Op een pandemie is niemand voorbereid. We hebben rekening te houden met de ouderen en kwetsbaren onder ons, hoe pijn het ook doet om te zien dat de gevolgen voor ondernemers desastreus zijn en het water aan de lippen staat voor vele huishoudens.

We gaan 2021 in met veel optimisme en een overdosis doorzettingsvermogen. Samen zullen we het virus verslaan en weer met elkaar dansen. Maar de realiteit is dat we nog geduld moeten hebben tot het zover is.

Onze schouders blijven we voor dansliefhebbers eronder zetten, maar vragen in alle bescheidenheid een donatie om GDC sterker te houden, zodat we na corona weer met z’n allen kunnen vlammen.


Ik roep jullie op om intussen volop online LIVE met ons te blijven dansen!

Mijn dank is groot.

Ik wens u een liefdevol en gezond 2021!

Nicholas ‘Shaker’ Singer

Oprichter Global Dance Centre

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week