Volg ons op Twitter

Hoe ging het eraan toe achter de schermen tijdens de videoclip opnames van Ymani's RAPPORT. Klik op play😊 https://t.co/XP7xpjT5cQ 4 dagen geleden via Facebook

Rooster wijzigingen

Alles gaat volgens plan!
Er zijn geen roosterwijzigingen.

bekijk lesrooster

OH WHAT A NIGHT 2 IN STUDIOS AALSMEER


Het verhaal van de jonge Joseph die uit Africa naar New York vertrok om te schitteren op Broadway, krijgt een vervolg. De familievoorstelling van Global Dance Centre is op zaterdag 2 en zondag 3 december weer terug in studios Aalsmeer, een swingende show vol met komedie, dans, zang en spel voor jong en oud.


Story

In ‘OH WHAT A NIGHT 2’ krijgt Joseph heimwee naar zijn familie en vrienden, zijn American dream is uitgekomen, but home is where the heart. Zijn beste vriendin Iris een echte Amerikaan in hart en nieren, besluit Joseph het avontuur niet alleen te laten trotseren en samen pakken ze hun spullen in ‘back 2 Africa’.

OH WHAT A NIGHT is een jaarlijkse ontmoeting, waarin alle vestigingen van Global Dance Centre samen komen om een onvergetelijke show te spelen.

Klik hier voor informatie


Informatie voor deelnemers

-Aanmelden kan vanaf maandag 4 september t/m zaterdag 30 september 2017 bij jouw GDC vestiging
-Om deel te kunnen nemen moet je minimaal 7 jaar zijn en lid van Global Dance Centre. Bij deelname dien je voor alle shows beschikbaar te zijn
-Aan deelname zijn kosten verbonden
-De repetities vinden plaats in oktober en november
-Generale repetitie vindt plaats op zondag 19 november bij vestiging Global Dance Centre Amsterdam (Campus Diemen Zuid) en duurt de hele dag.

Showtijden
Zaterdag 2 december

Show 1 aanvang 13:00
Show 2 aanvang 18:00


Zondag 3 december
Show 1 aanvang 13:00
Show 2 aanvang 18:00

Kaartverkoop
De kaartverkoop start maandag 6 november, kaarten kunnen online en aan de balie van een GDC vestiging.gekocht worden,