I.v.m. de Lockdown gesloten - start LIVE lessen!

Beste leden van Global Dance Centre,

Door de nationale Lockdown zijn de vestigingen van Global Dance Centre (GDC) t/m dinsdag 19 januari 2021 gesloten.

Juist in deze tijd willen we onze leden vragen om thuis te blijven dansen. Leden ontvangen deze week het LIVE rooster per e-mail, deze vind je ook terug op onze website www.globaldancecentre.nl.

Jullie hebben ons dit jaar door een stormachtige tijd heen geholpen en daar zijn we jullie en onze docenten dankbaar voor. Deze keer vragen we jullie opnieuw om ons te blijven steunen, jullie support hebben we hard nodig.

GDC staat voor familie, positiviteit en doorzettingsvermogen. Samen komen we door deze vervelende tijd heen en zal de dansschool weer een ontmoetingsplek zijn voor dansliefhebbers.

Omdat we ons meer dan ooit geroepen voelen om met jullie te blijven dansen, zullen we ook in de kerstvakantie een aantal LIVE lessen plannen.

Vanuit de grond van ons hart willen we jullie bedanken voor jullie loyaliteit.

Stay healthy en tot snel ❤

Warme groet,

Het team van Global Dance Centre

Over GDC

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld.

De grootste urban dansschool van nederland

Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling.

Voor iedereen!

Vanaf 4 jaar

15 dansstijlen

Hiphop,streetdance, jazz,Afrodance,modern, breakdance, heels en meer

6 dagen p/w geopend

Meer dan 250 lessen per week